Error running report on Jasper Server

0

I need help with this error when executing the report on the server. In local the report works well but on the server the report is not executed. And then the following error.

I use Sql Server 2008.  JasperServer CP 6.3.0.  Jasper Studio 6.3.1.final

ani_criss1991's picture
Joined: Nov 13 2015 - 5:34am
Last seen: 1 year 3 months ago

6 Answers:

0

Are you sure that the screenshot attached is a server error ?

it looks like a jasper studio error window.

reportdev's picture
1272
Joined: Oct 12 2015 - 12:05pm
Last seen: 1 week 5 days ago
0

In the server the report is loaded a lot of time and does not show so I run it from the Jasper studio from the server side and there it shows me the error attached.
I do not know if I'm missing any permissions or anything I need to do to the sql Server database.

ani_criss1991's picture
Joined: Nov 13 2015 - 5:34am
Last seen: 1 year 3 months ago
1

Once you upload a report to JasperReports Server, you won't be able to run it from Jaspersoft Studio.

Check if you connection to sql server is working properly by selecting "Test Connection".

http://community.jaspersoft.com/documentation/tibco-jasperreports-server...

 

From the supported platform documentation, SQL Server doesn't seem to be supported. (page 5)

http://community.jaspersoft.com/documentation/v630/tibco-jasperreports-s...

 

hozawa's picture
64276
Joined: Apr 24 2010 - 4:31pm
Last seen: 1 year 2 months ago
0

The connection is successful but I do not know why when I run the report it does not load.

It stays there loading

ani_criss1991's picture
Joined: Nov 13 2015 - 5:34am
Last seen: 1 year 3 months ago
0

When I run the report it stays there loading

ani_criss1991's picture
Joined: Nov 13 2015 - 5:34am
Last seen: 1 year 3 months ago
0

This is most likely a sql query problem.

Mariano

mlopez_1's picture
964
Joined: Oct 21 2013 - 8:08am
Last seen: 5 days 6 hours ago
Feedback