Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

Report Failures on Server - manual rerun works


asloan

Recommended Posts

Recently we moved from an Oracle Database to HANA. 



Reports are now going against HANA.  Reports are intermitantly and inconsistenly failing. Since they actually do run sometimes, there queries are correct.



These are NOT new reports



Anyone know how to best troubleshoot or how to track why they are failing on the SERVER.  Against Oracle we did not have this issue so I am *assuming* it is something with connections or timeouts with HANA.



SERVER information:



Product Version: 6.3.0



Build: 20160629_1853



messages: Error filling report Arguments: at com.jaspersoft.jasperserver.api.engine.jasperreports.service.impl.EngineServiceImpl$FillResultListener.reportFillError(EngineServiceImpl.java:1345) at net.sf.jasperreports.engine.fill.BaseFillHandle.notifyError(BaseFillHandle.java:216) at net.sf.jasperreports.engine.fill.BaseFillHandle$ReportFill.run(BaseFillHandle.java:138) at com.jaspersoft.jasperserver.api.engine.jasperreports.service.impl.EngineServiceImpl$SynchronousExecutor.execute(EngineServiceImpl.java:924) at net.sf.jasperreports.engine.fill.BaseFillHandle.startFill(BaseFillHandle.java:169) at 



At wits end trying to troubleshoot something that is not consistent.



Thanks,



Ann



 


Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...