Reports are not running after scheduling

0

Hi Everyone,

We have CA PPM 14.3 Ondemand application , I have scheduled the Jasper reports "Immedately" with providing all the parameters and When I go back and check the Schedule instance still exsists.

Since the scheduled instance is Immediate we should ge the extract in 20-30  mins , but its been 1 day and the instance still exsists and State= NORMAL.

Is this Issue with the Jasper server in our Environment?

Please advice.

 

Thanks,

Santosh.

santosh.audi19's picture
Joined: Sep 9 2015 - 9:58am
Last seen: 1 year 3 months ago

3 Answers:

1

Hi Santosh,
You are looking at the wrong end. On jasperserver, go to View >> Messages and look for the error message related to your job schedule. Share that message so i can get a better idea as to what really stopped the report from generating.

P.S. Select this answer as relevant and upvote it if the answer solves your issue, as it may help others with the same issue.

Regards,
KKriplani

kkriplani's picture
858
Joined: Sep 4 2015 - 2:18am
Last seen: 1 month 3 weeks ago
0

I have checked the Messages, I don't see them and its empty

santosh.audi19's picture
Joined: Sep 9 2015 - 9:58am
Last seen: 1 year 3 months ago
0

Hi, 
You should retry scheduling and try get the error in the messages issue or get the error trace from Jasperserver logs so we can understand the issue.

Regards,
KKriplani

kkriplani's picture
858
Joined: Sep 4 2015 - 2:18am
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Feedback
randomness