Jump to content
We've recently updated our Privacy Statement, available here ×

maroshi

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

maroshi's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. The skinlf.jar attachment failed due to size limit. Extract skinlf.jar from the zip file and put it into iReport lib directory. Good luck Joy and happiness David
  2. The problem is indeed a missing jar. Attached is the missing jar skinlf.jar. The jar file is attached as well Copy this file into iReport lib directory and the eclipse 3.2 plugin will work fine. I hope iReport team will add this jar file to the lib in next releases. Good luck Joy and happiness David
  3. Hello iReport Team, I am trying to run iReport 1.3.3 inside Rational Software Architect 7.0 (RSA 7.0) on eclipse 3.2 The eclipse envisonment try to opens iReports for a while then quit with a time out message. It seems that the problem is with IBM JVM. When trying to load the iReport from the command line using startup.bat it works fine with Sun JVM and fails with the eclipse JVM. With the following error stack results: Code: It failed to load com.l2fprod.gui.plaf.skin.Skin class. Please advise iReport tech people how to progress with this. How to fix the eclipse plugin with the missing jar.
  4. I suspect there is a problem with IBM JVM. I am also runing iReport on RSA and suffer from the same problem. It seems to stuck when loading. I tried to recreate this problem from the command line so that we can collect some diagnostics. And here is the trick to collect diagnostics: run the file <iReport Install dir>binstartup.bat It should work fine. Now edit the file <iReport Install dir>binstartup.bat At line 20 replace the first word java With RSA runtime JVM normaly in C:program fileibmBMRSA70jdkbinjava.exe Try to run <iReport Install dir>binstartup.bat now. You will get the following error stack: Code: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: com.l2fprod.gui.plaf.skin.Skin at java.lang.J9VMInternals.verifyImpl(Native Method) at java.lang.J9VMInternals.verify(J9VMInternals.java:63) at java.lang.J9VMInternals.initialize(J9VMInternals.java:124) at java.lang.Class.forNameImpl(Native Method) at java.lang.Class.forName(Class.java:131) at org.flexdock.plaf.mappings.PlafMappingFactory.createPlafMapping(PlafMappingFactory.java:80) at org.flexdock.plaf.mappings.PlafMappingFactory.loadPlafMappings(PlafMappingFactory.java:67) at org.flexdock.plaf.mappings.PlafMappingFactory.<clinit>(PlafMappingFactory.java:25) at java.lang.J9VMInternals.initializeImpl(Native Method) at java.lang.J9VMInternals.initialize(J9VMInternals.java:187) at org.flexdock.plaf.PlafManager.getSystemThemeName(PlafManager.java:43) at org.flexdock.plaf.PlafManager.getPreferredTheme(PlafManager.java:104) at org.flexdock.plaf.PlafManager.installPreferredTheme(PlafManager.java:83) at org.flexdock.plaf.PlafManager.initialize(PlafManager.java:37) at org.flexdock.plaf.PlafManager.<clinit>(PlafManager.java:33) at java.lang.J9VMInternals.initializeImpl(Native Method) at java.lang.J9VMInternals.initialize(J9VMInternals.java:187) at it.businesslogic.ireport.gui.MainFrame.<init>(MainFrame.java:478) at it.businesslogic.ireport.gui.MainFrame.main(MainFrame.java:7956) It seems the a class failed to load com.l2fprod.gui.plaf.skin.Skin This could probably due to missing jar in the bootstrap. iReport people please assist
  5. thanks It works fine and I am very happy. Joy and happiness David
  6. I am using iReprot 1.3.2 first I try to make a JDBC connection. I am using Db2 on AS400. My JDBC driver is included in jt400.jar I coppied jt400.jar to <iReport install>lib I started iReport from <iReport installbinstartup.bat iReport started with the following command: C:Documents and SettingsAdministratorDesktopiReport-1.3.2>java -cp "C:Program FilesRationalClearQuestcqjni.jar;. classes;.fonts;;.libantlr-2.7.5.jar;.libasm-attrs.jar;.libasm.jar;.libbarbecue-1.1.jar;.libbsh-1.3.0.jar;. libcglib-2.1.jar;.libcincom-jr-xmla.jar;.libcommons-beanutils-1.7.jar;.libcommons-collections-2.1.jar;.libcomm ons-dbcp-1.2.1.jar;.libcommons-digester-1.7.jar;.libcommons-javaflow-20060411.jar;.libcommons-logging-1.0.2.jar;. libcommons-logging-api-1.0.2.jar;.libcommons-pool-1.3.jar;.libdom4j-1.6.jar;.libehcache-1.1.jar;.libeigenbase-p roperties.jar;.libeigenbase-resgen.jar;.libeigenbase-xom.jar;.libflexdock-0.4.1.jar;.libgroovy-all-1.0-beta-10.j ar;.libhibernate3.jar;.libhsqldb-1.7.1.jar;.libiReport.jar;.libitext-1.3.1.jar;.libjakarta-bcel-20050813.jar;. libJasperBabylon-1.0.0.jar;.libjasperreports-1.3.2.jar;.libjasperreports-extensions-1.3.1.jar;.libjavacup.jar;. libjcmdline-1.0.2.jar;.libjcommon-1.0.0.jar;.libjdt-compiler-3.1.1.jar;.libjfreechart-1.0.0.jar;.libjpa.jar;.l ibjr-bsh-compiler.jar;.libjsmoothgen-ant-0.9.7.jar;.libjt400.jar;.libjta.jar;.libjxl-2.6.jar;.liblog4j-1.2.8. jar;.liblooks-2.0-rc.jar;.libmicroba-0.4.1-bin.jar;.libmondrian-2.0.1.jar;.libmysql-connector-java-3.1.11-bin.ja r;.libnsisant-1.1.jar;.libpng-encoder-1.5.jar;.libpoi-2.0-final-20040126.jar;.librex-20070125.jar;.libsaaj-api -1.3.jar;.libservlet.jar;.libspring-2.0-m2.jar;.libspring-context-2.0-m2.jar;.libspring-hibernate3-2.0-m2.jar;. libsqleonardo-2007.03.jar;.libtinylaf.jar;.libtoniclf.jar;.libxalan.jar;.libxercesImpl.jar;.libxml-apis.jar;. libdb2_jdbc_t4_fp13.zip" -Direport.home="C:Documents and SettingsAdministratorDesktopiReport-1.3.2" -Djava.securit y.policy="C:Documents and SettingsAdministratorDesktopiReport-1.3.2/policy.all" -Xms128m -Xmx512m it.businesslogic.i report.gui.MainFrame Apparently jt400.jar is in the classpath. My JDBC class is "com.ibm.as400.access.AS400JDBCConnectionPoolDataSource" Testing the connection I get class not found error message. and the error stack in the cmd window: java.lang.Exception: at it.businesslogic.ireport.connection.JDBCConnection.test(JDBCConnection.java:384) at it.businesslogic.ireport.connection.gui.ConnectionDialog.jButtonTestActionPerformed(ConnectionDialog.java:322 ) at it.businesslogic.ireport.connection.gui.ConnectionDialog.access$300(ConnectionDialog.java:24) I do not know how to continue. iReport is not usable without DB connection. Please advise thanks David
×
×
  • Create New...