Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

subreport not displayed


Recommended Posts

By: Pinkal Shukla - pinkal

subreport not displayed

2002-12-18 13:27

i am trying to get subreport but it is not appearing individually it runs my main report has no data it combines 3 reports is it compulsary to have subreportparameter ant should it be common and should it be from data source

 

please help me

 

Thanks

 

 

By: Teodor Danciu - teodord

RE: subreport not displayed

2002-12-19 01:09

 

Hi,

 

1. Do you supply a connection or a data source

to your subreport?

<connectionExpression> or <dataSourceExpression>

 

2. Does the master report have a data source of its

own with some records in it?

If not, have you used the "whenNoDataType" attribute in the master report to force the generation

of some report bands even when there are no

records in the data source?

 

3. Where have you placed the subreport?

If you have placed it on the <detail> band of the master report, and the master report has not data, it will never work, because no detail will be generated.

 

I hope this helps.

Teodor

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...