generic properties not set for interactive column

0

The question is the error I receive on the server. V5.5

I have a report that calls another report (not a sub report) from a hyperlink on a table. (among other items)

The main reports table has 4 columns. One of them is a hyperlink that calls another report.

Parameters passed are 2 dates and one BigDecimal. All is ok . Both reports work.

When I go back and run the main report, when I reach the page that has the table, I get the popup error.

Each page I advance triggers the popup when the table is active. The hyperlink still works.

If I go back to the repository menu and load the main report, and fill in the input params, the error is gone

and the hyperlink works fine. After clicking the link, the report is generated ok and when I return back to the main

report; the error starts again.

Catalina.out log looks clean.

Regards and thanks

 

al881's picture
68
Joined: Apr 7 2014 - 4:53pm
Last seen: 4 years 7 months ago

What is the error in the popup?

rmiller - 5 years 4 months ago
generic properties not set for interactive column
al881 - 5 years 4 months ago

I am also facing same issue in jasper 5.5

"Error generic properties not set for interactive column"

Please post any solution as soon as possible

Regards

 

parsuram.kar - 5 years 3 months ago
show 3 more...

@parsuram

I am not getting what you are asking, pls post screen shot...

 

prakasarao.betha - 5 years 3 months ago

Attached. When the second report returns back to the first. The first report runs. Then when the TALBE becomes visible, this popup occurs.

al881 - 5 years 3 months ago
This was shown to JR personnel on a con call 2 weeks ago. Not sure if there will be an update to remedy the problem. More clarity on how report is set up. The table is set up in the Summary band. After report runs the first time, I click a hyper link that is set up on one of the columns data. This hyperlink calls another report. After the second report completes, press the back button. This triggers the main report to run again. After the report has complete, navigate to the page that starts the table. When the table becomes visible, the pop up message starts. Note that the table is the 3rd element in the summary band. So this means the table does not become visible until page 3. This is occurring on multiple reports
al881 - 5 years 2 months ago

0 Answers:

No answers yet
Feedback