Connection from jasperstudio 5.2 C.E to JasperServer 5.2 C.E

0

I can not connect from jasperstudio 5.2.0 C.E to jasperserver 5.2.0 C.E.
The connection test gives me the error:


This request requires HTTP authentication (Bad credentials)

I used to connect:
http://localhost:8080/jasperserver/services/repository
user: jasperadmin
password: jasperadmin

I apologize for my imperfect English.

ctfranco_1's picture
Joined: Sep 11 2013 - 7:13am
Last seen: 8 months 3 weeks ago

2 Answers:

0

solved:

On a 64bit machine to install the 64bit version of JasperReports Server is that Jaspersoft study.
Of course, java must be 64bit.
My problem is that I need 32bit java because of some procedures that do not work in 64bit.

 

ctfranco_1's picture
Joined: Sep 11 2013 - 7:13am
Last seen: 8 months 3 weeks ago

I suggest you file this as a bug in the tracker. You might also want to file the procedures that don't work in 64-bit.

http://community.jaspersoft.com/bug-tracker

elizam - 6 years 2 months ago
0

SOLVED:

I'm resolved this problem like this.
1) I clear (may be this step unnessasary) .eclipse folder in c:/user/<my_name>. So do I with <workspace> folder.
2) I change proxy type to "Manual" (Window->Preferences->Network Connections) and edit HTTP and HTTPS "Schema". !!!! Attention !!! SOCKS schema MUST BE empty!
3) Then I'm restarted eclipse from command line (Win-R "cmd") (or from Far command line etc.) with "-clean" option. I.e. "eclipse -clean"
4) Then I'm added my Jasper Report Server and all worked fine

p.s. it's work on 32-bit Windows7 machine with java6u45 and proxy

andrqxa's picture
44
Joined: Apr 6 2012 - 5:16am
Last seen: 2 years 10 months ago
Feedback