The document has no pages

1

I have created a very simple report with just title using ireport 4.0.2 when tried to view the report it is giving me The document has no pages.

The same report when i am trying to see in ireport 3.0.0 I am able to see .

Can you please help how to trace and fix this issue(which property need to updated/changed) to the earliest possible.

Thanks in Advance,

Sebtain.

 

 

 

 

 



Post Edited by sebtainmdr at 05/09/2011 08:56
sebtainmdr's picture
Joined: Mar 21 2011 - 6:54am
Last seen: 8 years 9 months ago

use the "Empty datasource"  when the reporter  is not using any datasource. It will work!

dengp29 - 5 years 6 months ago

5 Answers:

0

you have to check the proprties of the data source. On the screen it is the 10.0.1.19 data source. Check whether it has the same properties as the data source you have used in iReport 3.0.x

f_chas01's picture
Joined: Mar 15 2011 - 8:46am
Last seen: 8 years 9 months ago
0

 Are you using the "empty datasource" in iReport? That is the one that works for reports with no data, not others. 

ernestoo's picture
9094
Joined: Nov 29 2010 - 11:59am
Last seen: 2 years 2 months ago
0

 Yes, the report is not using any datasource.I am just trying to display just title,(some time back i used the same ireport 4.0.2.- able to display the report even using datasource) but now when trying for very simple report. just with the title , this exceptin 'The document has no pages' is occuring .

Do i need to see any configuration setting. I even tried uninstalled  and reinstalled and tried the reporr. but the result is the same exception.

 

 

 

sebtainmdr's picture
Joined: Mar 21 2011 - 6:54am
Last seen: 8 years 9 months ago
2
Use Datasource as EmptyDatasource then it will definately works.
prasad23's picture
Joined: Apr 22 2011 - 10:50pm
Last seen: 3 years 9 months ago
0
Thanks Prasad it worked !!!
sebtainmdr's picture
Joined: Mar 21 2011 - 6:54am
Last seen: 8 years 9 months ago
Feedback
randomness