Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

Problem With Subreport and CSV datasource


Recommended Posts

By: Lucho - rebprotizer

Problem With Subreport and CSV datasource

2006-04-14 07:53

Hi all,

 

I would like to create a very complex report like that :

 

___________________________________________

|________________________________|

Group |________________________________|

1 |________________________________|

__________|________________________________|

|________________________________|

Group |________________________________|

2 |________________________________|

__________|________________________________|

 

I can't make a left side group, so I have decided to create a subreport.

___________________________________________

| |

Group | SUBREPORT |

| |

__________|________________________________|

 

My Datasource is a CSV File.

The datasource of the subreport is the same than the master page.

 

I have put "c:/imputation.jasper" in the subreport expression.

 

But when i try to show the result the lines are blank.

 

How can i use the same connection ?

I have saw the connection expression : $P{REPORT_CONNECTION} but i don't know how use it.

 

Anyone can help me please, it's very urgent.

So if you know an other way in order to create left side group i will be very happy too.

 

Thanks for your help.

 

Luc LABBE

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...