Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

White sheet when using subreport


deadsploid

Recommended Posts

Hi,
I faced such a problem as the subreport does not work, namely, it is not formed, information from the main report is simply displayed, and information from the subreport does not work, whether it is static text, just an sql query or a query with pameters. I have attached 3 screenshots
1) Main report
2)Subreport
3) the output is just from the subreport
4)output from the main report

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Thank you for posting to the Jaspersoft Community. Our team of experts has read your question and we are working to get you an answer as quickly as we can. If you have a Jaspersoft Professional Subscription plan, please visit https://support.tibco.com/s/ for direct access to our technical support teams offering guaranteed response times.
 

Link to comment
Share on other sites

The subreport is returning empty pages to the main report so its not displaying anything. You check  when No Data Type to ALL Section No detail for the subreport to display the text . Also need to check the main report connection which is passing to subreport .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...