Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

InputStream data source empty pdf in subreport


erika.chinchio

Recommended Posts

hi

when I use java.io.InputStream to pass xml in subreport in 8.1.1 it returns empty pdf,

ex (    <dataSourceExpression><![CDATA[((net.sf.jasperreports.engine.data.JRXmlDataSource)$P{REPORT_DATA_SOURCE}).dataSource("/xml/node1/node2/node3/node14/row")]]></dataSourceExpression>)

when I use version 8.0.2 it works perfectly

the problem is the same if I use the last version of jasper studio Jaspersoft® Studio 6.20.1 (this behavior is not present in Jaspersoft® Studio 6.18.1 )

Thanks in advance

erika

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic


Thank you for posting to the Jaspersoft Community. Our team of experts has read your question and we are working to get you an answer as quickly as we can. If you have a Jaspersoft Professional Subscription plan, please visit https://support.tibco.com/s/ for direct access to our technical support teams offering guaranteed response times.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hi erika,

you can try this:

<dataSourceExpression><![CDATA[((net.sf.jasperreports.engine.data.JRXmlDataSource)$P{REPORT_DATA_SOURCE}).subDataSource("/xml/node1/node2/node3/node14/row")]]></dataSourceExpression>

I hope it works for you

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...