Issue creating a data source in JasperReports Server 6.0.1

5

When I right click on the folder in the server, and select Add Resource -> Data Source I get an empty blue screen! Does anyone else have this problem? It is debilitating! I am trying to create this using JasperStudio connected to the Server, but I can't figure out how to register the MySQL JDBC driver!

Update: This happens only in Firefox. With Chrome, after a second or two, the page loads. So Whew!

max_max_mir's picture
Joined: Jul 21 2010 - 9:03am
Last seen: 1 year 10 months ago

I have the same issue, I am unable to create any data source.

 

shachar - 6 years 2 months ago

Did you try with different browsers?

max_max_mir - 6 years 2 months ago

jrs pro 6.0.1 works for me on firefox 34 & 35.0.1.  What versions are you on exactly? Operating system?

elizam - 6 years 2 months ago
show 6 more...

6.0.1 CE on Ubuntu 14 Server

max_max_mir - 6 years 2 months ago

The same issue appears in my instance:

g695294 - 6 years 1 week ago

Hi,

we had the same issue. jasperreport cp 6.0.1, firefox 37.x; if i check the request with firebug i found a error on GET panel.css  404 Not Found 

IE work without any problem.

any ideas   

 

 

 

michael.schwarz - 5 years 12 months ago

The only workaround for this so far seems to be to try different browsers and stick with the one that works. It definitely doesn't work on FF.

max_max_mir - 5 years 11 months ago

yes its a browser issue , even i am able to see in chrome but not in firefox

sauravmanit - 5 years 11 months ago

I am also having the same issue and I am using firefox 31.0 version.

When i tried the same with IE11 its working fine.

Please help in resolving the issue on firefox.

shakiratmca - 5 years 10 months ago

1 Answer:

-1

I had the same problem. Switched browsers and everything was sweet!

bwebb61's picture
Joined: Jun 9 2015 - 3:43am
Last seen: 3 years 10 months ago
Feedback