preview OK but excel export fails

0

Hi:

I have a simple report that runs a subreport with a crosstab.  The simple outer report sets the Excel sheet name and then runs the subreport passing a parameter from the main report.  The goal is to have each crosstab on each own named spreadsheet tab.

When I run the report, the iReport internal preview looks fine.  I get every crosstab.  Exporting to PDF also works.  HOWEVER, exporting to any Excel format does not work.  I only get some of the crosstabs exported.

Does anybody have any idea how to fix -- or at least how to debug what is going wrong?

Thanks in advance.

  Eric Raskin
  eraskin at paslists dot com

eraskin's picture
Joined: Sep 13 2012 - 8:47am
Last seen: 2 months 1 week ago

2 Answers:

0

Hi Eric,

a copy/screenshot with some dummy data would be extremely helpful to understand what mis-behavior you are talking about.

Kind regards,

Olga

oesina's picture
225
Joined: Jun 20 2011 - 10:27am
Last seen: 6 years 2 months ago
0

Certainly. Sorry in advance for the long post.  You will see that the preview screens show all the crosstabs but the export worksheets do not.    There are more pages, but I think these are enough to illustrate the problem.

Here goes - iReport 5.0.1 previewer page 1:

XLSX Export Tab 1:

iReport preview page 2:

XLSX Export tab #2:

iReport preview page 3:

XLSX Export tab 3:

iReport preview page 4:

XLSX Export tab 4:

eraskin's picture
Joined: Sep 13 2012 - 8:47am
Last seen: 2 months 1 week ago
Feedback
randomness