Unable to Reach Login Page

0

Hi,

I am unable to reach the jasper server login page. It's showing the all started.And jaspserver logs are not generating in jasperserver/WEB-INF/logs. I am using the jasperreports-server-cp-5.6.0 version.

Thanks in advance for the answers

catalina.out: 

org.apache.catalina.core.AprLifecycleListener init
INFO: The APR based Apache Tomcat Native library which allows optimal performance in production environments was not found on the java.library.path: /mnt/data/jasper/postgresql/lib:/mnt/data/jasper/common/lib::/usr/java/packages/lib/amd64:/usr/lib64:/lib64:/lib:/usr/lib

 org.apache.coyote.AbstractProtocol init
INFO: Initializing ProtocolHandler ["http-bio-9091"]
org.apache.coyote.AbstractProtocol init
INFO: Initializing ProtocolHandler ["ajp-bio-8009"]
org.apache.catalina.startup.Catalina load
INFO: Initialization processed in 563 ms
org.apache.catalina.core.StandardService startInternal
INFO: Starting service Catalina
org.apache.catalina.core.StandardEngine startInternal
INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/7.0.42
 org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory
INFO: Deploying web application directory /mnt/data/jasper/apache-tomcat/webapps/jasperserver
org.apache.catalina.startup.TaglibUriRule body
INFO: TLD skipped. URI: http://www.tonbeller.com/jpivot/core is already defined
org.apache.catalina.startup.TaglibUriRule body
INFO: TLD skipped. URI: http://www.springframework.org/tags is already defined
 org.apache.catalina.startup.TaglibUriRule body
INFO: TLD skipped. URI: http://www.springframework.org/tags is already defined
Creating ActionModelService object.
Creating action model infrastructure.

 

sijosunny's picture
Joined: Nov 12 2019 - 8:53pm
Last seen: 4 days 11 hours ago

are you using linux?

i once have similar problems, its becoz of the license cant be found.
if so, perhaps you will need to change the path so the app can find license.
check https://community.jaspersoft.com/documentation/jasperreports-server-install-guide/v56/setting-jasperreports-server-license

trvpseudo - 4 days 16 hours ago

Hi,

Thanks for the help.

I have already changed the installation path for the same. It's working now.

sijosunny - 4 days 16 hours ago

0 Answers:

No answers yet
Feedback
randomness