Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

Is this a bug in the MultiSelect Input Parameter in Jaspersoft Studio Pro 7.1?


pfiesta

Recommended Posts

Hi!

I just converted from Jasper Studio Pro 5.6 to 7.1 and one thing I noticed is that my MultiSelect parameter is now getting an SQL DECFLOAT error. My parameter BranchList is of type java.util.List, and in my query I have it coded like this: $X{IN, BranchPrimaryKey, BranchList}. Back in 5.6, I can run the same report without getting that error, but in 7.1, it is now telling me the said SQL Error.

In my observation on the changes between 5.6 and 7.1, it seems that in 7.1 the input control for MultiSelect or List in the Preview tab now contains a value of No Elements. Upon looking further, it seems that this value is also part of the List. In 5.6 it tells you 0 elements selected and the list is empty. Is this as-designed or is there a workaround for it? It would be ideal to do testing inside Jaspersoft Studio itself, because right now I am publishing it first to the repository in order to test out the Input control.

download_25.png.2558a0127a07cd653ffbcf4c7fff9e0e.png

Thank you!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...