Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

parameter in japanese font in Linux


2004 IR Help

Recommended Posts

By: neptune22 - neptune22

parameter in japanese font in Linux

2005-09-23 22:23

Hello there. I have a report that passes a string parameter in japanese characters..the report is perfectly okay with Windows platiorm..it can correctly display the japanese characters..however when I tried to deploy it under Linux platform the strings turned out to be garbage characters..

 

does anybody have any idea? :(

please help

 

 

 

 

By: neptune22 - neptune22

RE: parameter in japanese font in Linux

2005-09-24 10:28

by the way, other texts that were directly taken from the database were ok..the characters were correctly displayed.. :(

 

only strings which were passed as a parameter were displayed in garbage characters....and only in linux platform this problem occured....

 

 

 

 

By: Denny Valliant - xenden

RE: parameter in japanese font in Linux

2005-09-24 11:58

sounds like a charset problem. :-)

 

did you look at the international example? i18n I think? Dunno if it would help or not, but if you haven't seen it you should check it out...

 

 

 

 

By: neptune22 - neptune22

RE: parameter in japanese font in Linux

2005-09-25 18:25

hello there,

u think it is a charset problem? :(

but i got all other texts displayed correctly...strings that were retrieved from the jasperreports query string....

only those that were passed as a parameter displays garbage characters... and only in linux system..hmmm :(

 

but anyway i will try to look at the example you mentioned...

many thanks for your reply...greatly appreciated..

 

i will get back to you as soon as i get the result...

 

thanks again.

 

 

 

 

By: neptune22 - neptune22

RE: parameter in japanese font in Linux

2005-09-26 01:41

i've tried mu code with another windows XP pc...but the garbage characters were also displayed.. :(

 

there must be something else i need to setup here.. :( help?

 

 

 

 

By: neptune22 - neptune22

RE: parameter in japanese font in Linux

2005-09-26 19:55

:( it was a problem with the regional settings in the control panel... :( huhu it's okay now.. :)

 

anyways, thanks for the help Denny :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...