Jump to content
Changes to the Jaspersoft community edition download ×

Parameter default expression bug?


Recommended Posts

By: Giulio Toffoli - gt78

Parameter default expression bug?

2002-11-06 08:05

Hi Teodor,

 

if I set my query $P!{MYQUERY} and I set the defaultValueExpression of my parameter to "SELECT * FROM MYTABLE"; without passing the parameter in the Map, the query is a null string!!!! Is the parameter default value considered?

It's a right thing?

 

Giulio

 

 

 

 

By: Teodor Danciu - teodord

RE: Parameter default expression bug?

2002-11-07 13:02

 

Hi,

 

This was indeed a bug.

It is now fixed in the CVS repository

at sourceforge.net and will be part of the next release.

 

Thank you,

Teodor

 

 

 

 

 

By: Giulio Toffoli - gt78

RE: Parameter default expression bug?

2002-11-07 13:53

Thanks

 

Giulio

 

 

 

 

By: ray n - ray023

RE: Parameter default expression bug?

2003-03-28 14:01

Hi,

 

I have question regarding this issue.

 

I can make the default value expression work in the report query, but don't have the same luck when placed in the "detail" section of the report.

 

Is the "default value expression" suppose to work when you place it in a "textFieldExpression"?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...